2020-05-03
香葱山椒叉烧拉面 $138.终于俾我试到东京米芝莲拉面店多贺野😳😳之前去过2次musea都见到排长龙 终于等3次行过见到晚市都冇乜人 所以就碌左入去☺️.环境昏昏暗暗 仲安排左坐d自闭隔离位 真系毒l一个都唔怕去试😂本身自己都好中意食葱唔山椒 所以就叫左哩碗 拉面系粗身 都叫有咬口 汤底好似柚子酸 又带d辣味咁 几特别.越食仲越辣😮😮😮😮唔食得辣千祈唔好叫 但相对于平时食开既豚骨汤底 哩款口味更惹味 除左贵左d之外 成$150 先得一碗拉面 都冇乜缺点😝😝😝😝😝芝麻辛辣拉面 $138.哩碗就唔系我食既 我剩系饮左啖汤 觉得有d似面鼓既感觉😕仲有唔太辣 山椒个款辣好多😂 不过讲味道特别就一定系山椒个款啦☺️.饺子就普通 叫唔叫都得柚子雪葩 $68.一个我觉得几精致既甜品😳.竟然系成个原只小柚子咁上 好可爱😝味道唔错 每一啖都冻冰冰 系劲香既柚子味😁少少酸 我觉得唔错呢.缺点应该系有d贵 份量好少 计埋加一都$75了 有budget可考虑👍🏻👍🏻👍🏻
饺子就普通 叫唔叫都得
柚子雪葩 $68