2021-06-10 513 浏览
#嘉乐意大利餐厅 💛真系隐世嘅一间平民西餐厅💛佢系位于葵芳恒景商场2楼‼️平时去葵芳一定系去葵广扫街 但系今次有多个选择俾大家啦🤩🤩佢都算近葵广㗎 行过去五分钟乍🤤🤤佢真系一间超级隐世西餐厅🙈因为真系好少人会上到咁上‼️间餐厅个感觉有少少似撒利亚❌但佢系黄㗎💛仲要多选择过佢😋所以小编好兴奋🥰𠮶日小编系夜晚8点几去 但系只系好少人👀差唔多包场🤤系食多阵先多返少少人🙊所以小编心谂间餐厅应该真系超少人知😤😤而家小编就要介绍俾你哋✨✨蜜桃烧鸡比萨 $58💰(5.5/10)Chicken Pizza with peach一上枱见到个Pizza都几大😻但上枱反而唔系咁热🙊个Pizza其实几多料 仲要有好多好多溶佐嘅芝士 🧀但系可能因为上枱冻佐 所以个Pizza底略为有少少韧🤏🏻🤏🏻而蜜桃方面 酸酸甜甜 为个Pizza带嚟开胃嘅感觉🤩但系啲烤鸡略嫌烤过佐 有少少鞋🙊🙊小编希望下次再去食个Pizza可以热啲同埋会再够味啲😻😻希望大家可以俾个机会佢🤩·红酒烩牛腩配黄姜饭 $58💰(7.5/10)到个饭啦 啲牛腩分量十足😻唔会好鞋 反而几腍😋而且切得细粒 可以方便放入口😚😚个汁仲要调配得几好食😋配埋黄姜饭𠮶阵

#嘉乐意大利餐厅 💛

蜜桃烧鸡比萨 $58💰(5.5/10)
Chicken Pizza with peach
红酒烩牛腩配黄姜饭 $58💰(7.5/10)
到个饭啦 啲牛腩分量十足😻唔会好鞋 反而几腍😋而且切得细粒 可以方便放入口😚😚个汁仲要调配得几好食😋配埋黄姜饭𠮶阵黄姜味 真系冇得顶😌😌 个饭可以再大啲 男小编唔够食🙈🙈🙈但系如果去呢间餐厅 小编推荐大家食呢一个饭💛 大家可以不妨一试💕
餐厅仲有配置饮品吧✨每位加$10就可以任饮啦🥰有果汁 唔同嘅茶包 同咖啡❤️客人都可以单叫汽水㗎 🥤只系加$6 💰

推荐指数🌟 6.5 / 10 🌟