招聘中
$16,000-$19,000
月薪
餐厅: 燒肉LIKE (德福廣場1期)
资讯:

2021-11-14 1435 浏览
星期六下午三点几,见门口冇乜人就排队试下,等十分钟已可以入座。地方都几整洁,坐位傍有个篮比客人放手袋什物都几细心。叫咗“小牛排+牛板键 200g” 两份套餐@$128,之后再加 120g 和牛扒 $150。所有肉都已预先腌制腌料,味系比较重,但啱我口味,牛肉质素一般,和牛扒就麻麻比较韧,应该叫多一个套餐比较抵食,白饭分大中细三个份量可以选择,我拣咗大碗,口感唔错,沟啲枱面供应调味料,可以好快食晒一碗。一人一炉都几好玩,油烟吸落底层所以冇油烟味,呢方面令我最欣赏。唔食牛嘅话,可以选择鸡肉或者猪腩肉片,价钱亦比较经济。扫描 QR code 自己落单,埋单只收电子货币不收现金相信系大趋势。提提大家,店内没有免费茶水供应。
2021-11-13
  • 小牛排+牛板键套餐