2020-09-10
今次试依间Lunch Omakase,店内座位比想像中多同密集,如果系食omakase🤔个feel就的确差dd,但佢地胜在性价比高!佢地Lunch Omakase Set有2款,一款松🍣(HK$298/位),另一款系竹🎋(原价HK$880,特价HK$680),后者只系多左刺身3贯、热食1款同生果、但就少4件寿司!个人觉得竹就麻麻抵食!唔想食omakase,可以order刺身丼饭,但价钱就唔太清楚,大家可以去到问拎丼饭menu.我地order左2 set 松😍有1款小食+1款前菜、寿司9件、手卷1件、蒸蛋、汤、甜品。每件寿司都好新鲜,特别钟意虾膏牡丹虾寿司🍤、黑松露左口鱼寿司同埋海胆寿司🤩,仲有件鱼子吞拿鱼蓉手卷好唔错👍🏻(朋友因为紫菜敏感,佢所有寿司都要走紫菜,唔知点解走紫菜既寿司同手卷都大份d既😂🤣),唯独碗龙虾面豉汤就🙅🏻♀️唔掂,淡得黎唔知点咁(利申:本人唔钟意任何款式既龙虾汤,觉得太咸同怪味)整体黎讲,依间lunch omakase大家可以一试
整体黎讲,依间lunch omakase大家可以一试