2008-11-05 5 浏览
前两日放假去咗男朋友屋企.佢住系北角和富中心.跟住我好肚饿!!同男朋友落街揾野食,跟住就见到间新开既餐厅.谂住试下啦@@入到去间餐厅好光鲜,不过佢都几似茶记=.=我地点咗个唔知咩鬼pizza一个凯撒沙律一个心太软,先讲下讲沙律,唔知点解食落去好唔同,佢落d唔知咩菜呢既...我系出面食个d菜好爽好好味,呢到都唔知用咗咩菜,出面系罗文生菜,呢到食落都唔同味既.......>.<跟住个pizza无咩惊喜!!但佢个底仲有好多面粉~~食完成手粉=.=到心太软....唉sorry大家....应该叫心太硬,完全feel唔到佢软啰!!系呢d环境同咁既时细应该可以做好d.总之就有待改善