2010-12-22
一说地方, 当天我们是坐在indoor , 比较迫!二说食物, 我们6个人点了二份afternoon tea set for 2 persons + 1份 afternoon sandwich, + 2 hot chocholate如果依这个格局, 食物是差, 因为起码一半以上的cake 及 sandwich 都唔好食, 而且奇怪讲明for 2 persons, 点解所有都系得一件, 要切开一人一半食. 个d食物已经好细, 仲要cut half, 完全食唔到味道! 比起邻近的sheraton, interconternational, peninsula 等等应该属于同grade 酒店就差好多啦...三服务, 不错 遇到一位貌似DJ Jim 的服务员, 好有礼貌, 又主动追食物, 值得一赞!最后最差系个Toilet, 咁高贵地方, 三格厕所竟然有二格系out of order, 当天现场人头踊踊, 又影结婚, 又影毕业, 最重要的地方竟然唔系马上去修理, 搅到d 龙排到出门口, 上二楼问有无第二个toilet, 又被点番转头, 太差太差啦!6个人埋单1,200多, 咁o既价钱,
多啦...
6个人埋单1,200多, 咁o既价钱, 极之唔抵!