餐厅: 粵品匯
资讯:

2023-10-23 2922 浏览
复常后难得再有大型聚餐, 于是朋友提议这里可以包房。入房后有卡拉ok 及麻雀打, 我地发现无冷气于是叫开, 点知劲冻, 问咗好多次有无较细少少都好似无较过咁 ... (佢话都系无得较), 于是大家就响个好冻既环境下用餐!!另外就系 D 食具, 12 个水杯有一半仲有上手既红豆沙既积, 咁当然叫佢换过... 食物 (围餐) 都系好普通既旧式酒楼质素, 个炸子鸡系暖, 唔系即炸即上... 当然服务我地位姐姐系好落力, 要赞!! 希望所有食肆记得疫情 3 年点样过, 复常后都仍然保持清洁同衞生啦!
复常后难得再有大型聚餐, 于是朋友提议这里可以包房。
当然服务我地位姐姐系好落力, 要赞!!