今次又系冇好介绍就唔写食评嘅我出场时候 , 今次有”几位老细”夹钱请我食BUFFET 当然唔可以失礼啦 ! 一于半个月前就去GOOGLE / YAHOO / OPENRICE揾番个有赞冇弹嘅餐厅订位先 , 好不容易揾到一间点知……….食之前几日就见到有人弹㖞 , 咁就要睇下点弹先 , 好好彩只系因为新员工唔多识做啫 , 食物方面冇问题就得啦 !从入门口到用餐完毕我都可以比到90分, 呢个分数真系唔容易攞 , 差果10分就系果日露天有班日本人狂食烟 , 好彩我唔系选室外否则满坐冇位转我都要走人因为食物主菜有好多都系用新鲜沙律蔬菜伴碟, 所以都可以我食好多菜所以唔觉好满 , 总括来说每种食物都好出式 , HK$288 + 10%来说都可以接受。因为只可放8张图片实在太少喇 ! 如有兴睇多图片及资料可以睇我个BLOGhttp://hk.myblog.yahoo.com/ycincal

留肚必吃 - 多款甜品

酱汁万岁 - 白玉鱼香草汁