2018-11-04
呢个星期六终于黎咗呢度食 early lunch .. 之前路经过就未拣到啱食嘢,而今日,见佢都都有公仔面食,又只系十二点几,女友又未食早餐,食公仔面都算系一个好选择😁睇餐牌,佢真系大部分都系煲类,连公仔面都会系煲上,不过就只得三款选择,严格黎讲,都可以话有多过六款嘅,因为有款称为百撘煲仔一丁面😄😄 有3款朳拣(🐷🐔🐮),再撘有4款㨂嘅蛋、肠、餐肉、火腿。 我哋两个都要🐷扒,撘蛋我,女友就撘餐肉。叫面可以半价叫杯饮品,我哋只系加咗一杯,因为我已经饮咗☕️先出门口😌 热奶茶到先,个杯都几大下,茶味都算唔错😊面到喇,麻油分开上自己落我最钟意!但。..⋯⋯我只蛋呀⋯⋯讲少一次都唔得,因为见到写煎蛋,一心就以为是熟的,点知⋯⋯无法啦,唯有快啲堆佢落底,应该都可整熟少少😅😅 至于味道,块猪扒麻麻地,年俩都唔多钟意太厚,加上又无味咁。而午餐肉呢,都有煎香咗先,ok啦。虽然个猪扒一般,但都会再黎试吓佢啲煲仔饭,睇餐牌啲卖相都几好,所以都会想试寸下,而呢度都算环境环境唔错几好坐,啲职员都有礼,又无加一,可以再来😅