2014-05-23 1275 浏览
今日喺呢头做完野又累又劲肚饿~誓要揾个好的地方休息下~路经此地~记得有会员咭的话第二客TEA SET可有半价优惠~咁著数~可以一试~入到去虽然唔算好多人~~但靠边坐位已经冇晒~服务员先生带我去左中堂一张枱正正就喺水吧前面~我自己好少坐得咁''正中'',感觉有少少奇怪~一坐下我发觉头顶有气流冲击,望一望,原来系风口位,服务员先生好快留意到,仲问我洗唔洗熄左个冷气..哗~试问我又点敢要你地熄冷气呢~其实可以调我去第二个位就可以了.我冇开口讲,以为佢识做,点知佢冇反应,我讲左句''唔洗''之后,服务员先生再冇跟进就走开左, V__V睇睇餐牌~D相又靓又吸引!因为太饿,所以誓要够饱~~!!最后点左个招牌肉酱意粉餐同一客炸酿三文鱼磨菇餐酥皮龙虾汤 -酥皮来到的时候已经唔系好谷起,只可以话系一片酥油皮盖在碗上,笃落去己冇左卜卜脆的感觉,龙虾汤好够热,只系我觉得咸味比龙虾味更浓芝士肉酱意粉 - 店中经典名菜, 上枱时仲好够热~芝士唔算得上好多~有可以拉出丝的感觉~肉酱汁好入味~而且份量好足够,意粉煮得相当好食~烚熟左之后相信有揾过橄榄油捞左几下~意粉唔会互粘,一条条食落好有口感,炸酿三文鱼磨菇 -
今日喺呢头做完野又累又劲肚饿~誓要揾个好的地方休息下~
睇睇餐牌~D相又靓又吸引!因为太饿,所以誓要够饱~~!!
最后点左个招牌肉酱意粉餐同一客炸酿三文鱼磨菇餐
炸酿三文鱼磨菇 - 超好味~上枱仲系好热,炸得好干身,脆卜卜但系又唔㶶~咬落去啖啖三文鱼肉~即使放左阵先食. 磨菇都冇出水情况~ 正~
两杯餐饮~ 我点左两杯热柠密润一下,心谂服务员应该会为我分开上~点知服务员姐姐一次过黎晒~ 一枱都系野饮~令我看似好大食咁~ HA....乜佢地唔会觉得冇唔妥架咩?!
不过算啦~食到好味既野~比人觉得我大食少少又点话~!! ^__^
题外话/补充资料: 店舖本身冇洗手间设备~要解手的话就要去商场的洗手间...行远一D!
2014-05-20