2017-08-22 657 浏览
最近转左去屯门返工,同事多数去V city lunch,所以我都跟埋去。lunch set一页睇哂,全部都系饭,不过种类都多既,有咖哩(同事叫左,卖相几吸引!),铁板,海鲜,串烧等等。价钱加埋一就七十蚊起跳,系V city入面就中价啦。lunch set有配沙律同饮品,沙律味道几好既,算新鲜。不过见住系一碗碗放系出餐处,感觉有d唔卫生。系,佢就系今日既主角。话说侍应上菜果一刻就整跌左旧牛柳。佢讲左声唔好意思,之后就行左去。唔专登送返一旧黎其实都合理,不过佢就真系无理,跌左系我隔离无执走,直到我走...(当时虽然系lunch time不过唔系好忙既)讲返味道,其实唔错既。炒得香口得黎入面仲系有肉汁,唔会干哂,要赞!而整体黎讲个铁板牛柳都几好,个汁唔会太浓,唔会盖住牛肉味。另外,现场环境系几舒服既。两边系卡位,中间系张超长餐枱,适合唔同既人数安排。可惜系我食既时候,有两个侍应就系我隔离投诉紧唔知系同事定送货,虽然无讲粗口,不过态度系几差既。总括而言,食物质素几好既,对得住个价钱,不过侍应等等既软件就有进步空间啦!

系,佢就系今日既主角。
话说侍应上菜果一刻就整跌左旧牛柳。
佢讲左声唔好意思,之后就行左去。

讲返味道,其实唔错既。
炒得香口得黎入面仲系有肉汁,唔会干哂,要赞!
而整体黎讲个铁板牛柳都几好,个汁唔会太浓,唔会盖住牛肉味。

2017-08-21
  • 铁板牛柳