餐厅: 湊湊火鍋‧茶憩 (如心廣場二期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-07-26 485 浏览
突然好想打边炉 之前都好想试下凑凑火锅知道过咗夜晚9点仲有8折优惠特登同男友去咗如心广场食🤭等咗唔洗5mins就可以入去一坐低成张枱明显系湿的,俾人感觉有少少唔干净,呢点要留意下我哋叫咗个台式麻辣火锅鸭血同豆腐可以任添 鸭血好入味 正👍初初个锅底唔算辣 打到后尾辣好多总括黎讲个锅好味 值得再叫😋我哋叫咗四样嘢❶双拼牛不过不失 2个人食牛嘅份量刚好~❷ 鹅肠鹅肠好出色 比出面嘅大条好多又好爽口 钟意食嘅建议必点❸牛肚唔错~够爽口❹虾丸虾丸就一般般,够大粒但唔够爽口饮品叫咗一杯抹香奶绿因为平时我唔饮甜嘢所以叫咗三分甜无咩味道,我男友个杯正常大红袍奶茶 好饮好多所以大家就算唔钟意太甜建议大家最少都要叫半甜😂
突然好想打边炉 之前都好想试下凑凑火锅
知道过咗夜晚9点仲有8折优惠
特登同男友去咗如心广场食🤭

等咗唔洗5mins就可以入去
一坐低成张枱明显系湿的,俾人感觉有少少唔干净,呢点要留意下

我哋叫咗个台式麻辣火锅
鸭血同豆腐可以任添 鸭血好入味 正👍
初初个锅底唔算辣 打到后尾辣好多
总括黎讲个锅好味 值得再叫😋

我哋叫咗四样嘢
❶双拼牛
不过不失 2个人食牛嘅份量刚好~
❷ 鹅肠
鹅肠好出色 比出面嘅大条好多
又好爽口 钟意食嘅建议必点
❸牛肚
唔错~够爽口
❹虾丸
虾丸就一般般,够大粒但唔够爽口

饮品叫咗一杯抹香奶绿
因为平时我唔饮甜嘢所以叫咗三分甜
无咩味道,我男友个杯正常大红袍奶茶 好饮好多
所以大家就算唔钟意太甜
建议大家最少都要叫半甜😂
台式麻辣汤底
2023-07-21
$400 (宵夜)
台式麻辣汤底