2024-10-22 225 浏览
.#哈比四围食 #观塘 #观塘美食之前同朋友喺附近嘅party Room玩嘅时候已经留意到呢间餐厅,餐厅位于观塘近海旁嘅位置,新起嘅商业大厦入边嘅一楼,设有室内同埋室外,室外位置亦都欢迎携带宠物比佢哋可以自由活动,而且餐厅亦有提供包场服务,小型嘅音乐会或者婚礼party或者生日party都可以,我就趁住依家天气开始凉凉地就带埋我个宝贝女一齐去呢间餐厅chill吓😌🍔 美国安格斯牛肉芝士汉堡先系睇个外型已经好夸张,个汉堡包劲高大,入面系好厚嘅安格斯牛肉汉堡扒 再配埋新鲜嘅生菜同埋蕃茄,仲有餐厅自家调味过嘅炸薯👍🏻🍽️ All Day Breakfast超级丰富嘅全日早餐,有大大个牛角包、煎双蛋、烟三文鱼、两条芝士脆肠、两块烟肉、两块火腿、薯饼、炒杂菇、茄汁豆、新鲜沙律菜,个份量真系两个人都够食😆呢个价钱呢一个份量绝对抵食🍝经典卡邦尼意粉成个set lunch,有餐汤、小食、主食、餐饮,百几蚊左右唔太贵,卖相唔错,味道又高质下次要试吓店员推介嘅花雕脆鸡,呢个好啱我口味一定要试➡️GAVI (观塘)观塘伟业街180号Two Harbour Square 1楼
#哈比四围食 #观塘 #观塘美食
🍔 美国安格斯牛肉芝士汉堡
🍽️ All Day Breakfast
🍝经典卡邦尼意粉
下次要试吓店员推介嘅花雕脆鸡,呢个好啱我口味一定要试

➡️GAVI (观塘)