2022-09-12 864 浏览
呢间牛扒好出名 所以都想试好耐😍去到就讲几人嘅牛扒就得 我哋要咗medium rare 😋然后每人会有盘沙律 同有一盘薯条去share 🍽薯条真系好出色😍😍🥹🥹 新鲜炸 已调味嘅薯条 不过可能对有d人唻讲会有d咸 我哋成班不断食薯条 不断refill😂😂😂牛扒就上到喇 我哋换咗大碟 每人就会有份薯条嘅🤣🤣牛扒色泽系靓嘅 不过就过生 叫咗medium rare 但其实可以望下张相 系rare多d嘅 配埋佢哋比嘅source 系几夹 但牛味系咪重呢 就一般般🤔 之后我哋叫咗四件甜品 我哋大家一致麻麻柠檬挞🤨🤨因为太死甜 同蛋白味太重 有d腥🤔 最好味就士多啤梨挞😂去到埋单 我哋全部呆咗 每人680(total4个人)🌚😰坦白讲 好唔值 整系食咗沙律 牛扒 甜品😂其实唔值咁嘅价 加上牛扒普通🫠总结🖤 成班人gathering 系好d 如果唔系 食唔晒牛扒嘅 我下次会再唻 但只系因为薯条😂😂😂😂或者系因为成班fd (环境就好吵 有一枱就劲大声讲嘢 好几次我fd想冲去隔离枱叫人细声d)
呢间牛扒好出名 所以都想试好耐😍

去到就讲几人嘅牛扒就得 我哋要咗medium rare 😋