2020-11-15 1599 浏览
其实唔话俾我听嘅话🍔🍟我会以为系真嘅🐂因为我根本食唔出😂真系冇谂过,咁偏僻嘅海怡广场,上面竟然有一层全层卖宠物用品嘅店,入边仲有一间Cafe,卖嘅都系素食,而且可以比宠物进入,眼见确实有好多主人带埋自己心爱嘅狗坐低一齐食午餐,感觉几特别。讲返环境,餐厅座位宽阔,木系设计几舒适,光线亦都好充足,舒舒服服可以坐一个下昼。餐厅比较自助,食完需要自己收拾。我叫咗一个WNP burger,卖既系impossible meat, 即系素肉,虽然系素食,但系成个汉堡咬落去嘅质感实在好似真嘅牛肉,咬落去竟然有肉汁,而且其他配料同平时既burger一样,蕃茄蔬菜好新鲜,亦配上芝士,面包好松软,薯条亦都炸得好香脆,整体成个餐就同平时喺出边嘅美式餐厅食burger一样,好Juice亦都好香,我第一次食觉得好惊喜,估唔到真系可以做得咁似,有兴趣嘅人可以嚟试吓,我的素肉完全改观了。
其实唔话俾我听嘅话🍔🍟
我会以为系真嘅🐂