2024-06-25
今日终于试到呢间嘅烧肉边炉放题,之前星期六日经过都唔少人喺门口等位,今日平日早咗收工,所以就同另一半一齐去试吓,门口好似冇乜人,入到去原来坐满大半间餐厅🙈🤣餐厅装修新净,抽风系统好,食完个身唔会有油烟味,今日试咗乐放题果个餐,大部份食物都系QR code落单,食物都好快送上枱,亦冇漏单嘅情况,有少部份食物系自助既,例如打边炉嘅蔬菜,餐前小食,部分炸物,关东煮,蛋糕,雪糕雪条,同埋饮品等等饮品嘅款式都好多,一般嘅汽水同韩式汽水,无糖茶都会有,呢度仲有百事生可乐由于本人好鬼肚饿,等唔切打边炉同烧肉,即时叫咗三文鱼刺身同炸鱿鱼须,榴梿波波嚟食,三文鱼嘅油脂唔算丰富,但都几香三文鱼味,而鱿鱼须同榴梿波波都系啱啱炸起,所以食落口都热辣辣脆卜卜好好味寿喜烧边炉寿喜烧边炉好快就上枱,仲配咗两盘金标和牛,牛肉嘅油脂唔算好多,食落口都重肉味同几软腍,几好味😋😋烧肉烧肉亦好快上枱,叫咗好多野食,例如有牛仔骨,牛舌,牛板腱,封门柳,牛油生蚝带子,蚬,大虾,猪腩肉,鸡肾等等,首先要赞一赞呢度嘅炉,火力好猛,好快就烧熟啲食物烧肉嚟讲,我最钟意食牛仔骨,牛舌同封门柳,牛仔骨烧到好香,贴骨位嘅肉特别香口😍😍而牛舌就
寿喜烧边炉
烧肉
烧肉亦好快上枱,叫咗好多野食,例如有牛仔骨,牛舌,牛板腱,封门柳,牛油生蚝带子,蚬,大虾,猪腩肉,鸡肾等等,首先要赞一赞呢度嘅炉,火力好猛,好快就烧熟啲食物烧肉嚟讲,我最钟意食牛仔骨,牛舌同封门柳,牛仔骨烧到好香,贴骨位嘅肉特别香口😍😍而牛舌就唔使讲,食落爽口同香牛肉味,最后嘅系封门柳,油脂虽然唔多,但佢有好香好浓嘅牛肉味,啱晒我呢啲牛魔王