餐厅: Puppuccino
资讯:

今日去咗位于将军澳海滨长廊嘅Puppuccino食晚饭餐厅内分2层,下层为宠物区,狗狗可以在这层玩乐,餐厅还提供Pet Meun,主人同竉物可以一齐chill因为我哋冇宠物,咁我哋都系集中睇返主meun的食物,发现原来都有好多唔同国家同地方的菜式,还有素菜选择,可以照顾唔同客人的需要。天气炎热,我们先来啤一啤,凉透心英式炸鱼薯条炸鱼表面系一层薄薄的炸浆,内𥚃嫩滑,薯条外脆内软,不沾茄汁都非常好味,食唔停口。原只龙虾尾配三文鱼籽明太子意粉龙虾尾啖啖肉,肉质弹牙,三文鱼籽,咬落去充满三文鱼油慢煮三杯鸡意大利煲仔饭这个意大利煲仔饭,融合港、台、意大利三个地方的fusion菜,创意冇限'煲仔饭虽然少了一份焦香,亦都冇损它的味道,味道带有少许麻辣味非常惹味。烟三文鱼凯撤沙律三文治包身烟靭,好有咬口Puppuccino 缤纷盛宴最后点了一道甜品,幸福满满。食饱饱,仲可以在海滨长廊散下步,吹吹海风
今日去咗位于将军澳海滨长廊嘅Puppuccino食晚饭

天气炎热,我们先来啤一啤,凉透心

英式炸鱼薯条

原只龙虾尾配三文鱼籽明太子意粉
龙虾尾啖啖肉,肉质弹牙,三文鱼籽,咬落去充满三文鱼油

慢煮三杯鸡意大利煲仔饭

烟三文鱼凯撤沙律三文治
包身烟靭,好有咬口

Puppuccino 缤纷盛宴
最后点了一道甜品,幸福满满。

食饱饱,仲可以在海滨长廊散下步,吹吹海风
2023-06-08
  • 慢煮三杯鸡意大利煲仔饭