2010-08-06 29 浏览
服务未试过既朋友可以先叫佢俾你试食我同个姐姐讲想试下原味, 佢主动俾埋绿茶味我, 仲好多添!试完都决定唔到, 个姐姐又主动同我地讲可以mix味我见到佢每次装完froyo都会磅一磅, 够唒圴真!环境虽然个铺位好细, 但装修得好靓, 卡片同catalog都系同圆角, 够哂detail仲有几个位, 可以坐低慢慢叹! 不过大家都要识做啦咪坐咁耐呀~Froyo由于我系个green tea latte fans, 见到有绿茶味好兴奋!!!见佢个颜色都知佢落足料(应该冇色素挂)一试果然冇令我失望! 清香既绿茶味令个froyo冇咁'溜'原味都唔错, 偏甜, 质感好thick好滑, 最紧要冇冰粒Toppings有好多类, 最钟意mochi价目表$28 regular 配一个topping$35 large 都只系配一个topping$5 for any extra toppings比起其他store我觉得large同extra topping都好唔抵呀~p.s 佢系俾wooden spoon架! 好得意
未试过既朋友可以先叫佢俾你试食
我同个姐姐讲想试下原味, 佢主动俾埋绿茶味我, 仲好多添!
试完都决定唔到, 个姐姐又主动同我地讲可以mix味
我见到佢每次装完froyo都会磅一磅, 够唒圴真!

Froyo
见佢个颜色都知佢落足料(应该冇色素挂)
一试果然冇令我失望! 清香既绿茶味令个froyo冇咁'溜'
原味都唔错, 偏甜, 质感好thick好滑, 最紧要冇冰粒

Toppings
有好多类, 最钟意mochi

价目表
$28 regular 配一个topping