2007-10-11
早几日与友人一齐在此食晚饭顺便聚旧,拣呢度全因为佢呢度可以坐好耐,果晚我地几个由七点坐到十点.环境ok,员工又会不停加.绝对唔会赶你走,吹你埋单.抵赞!讲返野食,我地分别叫了筋腩汤面(蕃茄汤底),百面玲珑招牌面,同咖哩鸡饭.筋腩面唔错,几好食~份量ok!尤其是d筋腩好"林"! 至于个招牌面就...分别有四个𩠌,鸡翼,猪颈肉,鱼肉卷(个名唔记得左了)同埋家乡水晶包. 前三款无乜特别. 但个水晶包就真系够哂特别啦,系一旧由西米萝卜丝组成的粉团,味道除左有少少萝卜味之外,佢只可以称为一旧面粉团.咖哩鸡饭就普普通通咁啦野饮方面就加六蚊转特饮,我饭完个百面玲珑面当然叫埋佢o既百面玲珑特饮啦,今次比较好啦,原来系西瓜汁加芒果汁,几好味!下次可以再试.友人们都系要苹果特饮,味道应该不错.呢度食野,真系唔对食物方面咁高要求,但系四十蚊左右可以坐咁耐,o系旺角真系唔易揾到了.所以点都要比个笑样佢啦!
咖哩鸡饭就普普通通咁啦