有时星期六日净系想揾一个舒舒服服嘅地方Hea一个晏昼,今日约咗个钟意猫咪🐱嘅朋友嚟到工业大厦嘅cafe文青style木系装修,墙上好简单挂上咗几幅猫咪嘅画,有一棵粉红色嘅樱花树,室外嘅阳光☀️照入嚟,感觉非常舒服,所有餐具都用上猫咪嘅设计,又靓又可爱我哋点左两样咸食、一个甜品、两杯嘢饮,价钱中上,不过如果计埋环境,同埋可以Hea成个晏昼,又有猫咪陪你玩,咁就抵返晒啦*双重辣肉肠薄饼 $118*我哋其实系见到隔离枱嘅Pizza好吸引,忍唔住就叫咗。经典嘅番茄酱汁底,铺满嘅芝士,加埋咸香嘅辣肉肠👍🏻*招牌蕃茄牛肋骨意粉🍝 $93*呢个蕃茄牛肋骨意粉个味道几好,唔系就咁简单嘅茄汁意粉,食落有啲似蕃茄汤嘅浓缩版,朋友就嫌意粉太淋,但系我反而钟意呢个港式意粉嘅口感🤣*苹果挞 $58*呢个甜品最有惊喜!批底非常酥脆,酸酸甜甜嘅苹果有肉桂嘅香味,连本身食饱咗嘅朋友都争住食,我地最推荐呢一个Cafe上菜比较慢,不过都唔紧要🤣因为有几只猫咪陪你玩住等,佢哋全部都好活泼,好干净,只只都好有精神。店员嘅服务态度又好好,如果下次谂唔到地方去,我都会选择再上嚟呢度探猫咪

*双重辣肉肠薄饼 $118*

*招牌蕃茄牛肋骨意粉🍝 $93*