之前行K11 Musea经过觉得餐厅外观吸引,又系餐厅排行榜其中一间,再加上去过坚尼地城间Lex Coffee觉得唔差,所以都想试呢间。食物选择唔多食物份量亦如预期中一样的「细」...好!细!份!除左沙律偏向正常,但只系偏向,未到正常。大虾意粉味啖,以为餐厅行健康主意;而卡邦尼意粉(其实系通心粉),或者我孤陋寡闻,咁既颜色都真系第一次见...同埋食落去,一度以为自己失去味蕾另外仲有叫Curator Style Pizza同香蒜橄榄油意粉,不过不失相都唔想影。饮品我哋冇叫佢好signature要食你钱既print coffee。冻朱古力:唔会差得去边玫瑰树莓卡布奇诺:有玫瑰味有咖啡味,可以试海盐朱古力香蕉冰雪世界:唔系好饮到海盐、香蕉等味,就..都系朱古力Espresso Martini:都饮到咖啡味同酒味,系ok好的总括,佢赚到钱唔系冇原因,食物level真系好低分,想问老板呢个价钱对唔对得住d食材?细细碟加埋10%服务费,应该都系去咗d艺术品度。如果只系黎坐低饮杯野食件cake或者会好d,食正餐真心唔推,如果呢篇食评出到街,各位自己睇路

食物选择唔多

烤虾牛油果沙律
大虾意粉
卡邦尼培根意粉

冻朱古力:唔会差得去边
玫瑰树莓卡布奇诺:有玫瑰味有咖啡味,可以试

2020-05-27