2021-10-25
📍BRICK LANE Deli新城市广场一期地下有好多选择,今次试下呢间中价位Cafe🍽食物:👉🏻流心蛋芝士烟肉意大利面 $98:意粉嘅质地唔会太淋,仲有少少咬口,但个蛋一切开已经唔流心,同埋个汁好稀,唔系平时食carbonara个种creamy质感。👎🏻黑啤炖牛肉配糙米饭 $115:牛肉软淋,感觉系焖左好耐,牛肉份量唔少,但系调味偏淡,仲有阵酸酸哋嘅味🥲午市套餐连沙律同饮品:👉🏻Latte +$10 & CBD$15:见到佢任何饮品都可以加CBD就试下,但系饮落同普通latte好似冇咩分别🤣👍🏻水果茶:本身以为系普通茶包,点知有好香甜水果味有啲惊喜😂仲有蓝莓同罐头桃肉。⛩环境:👉🏻环境光猛,但系枱同枱之间有啲迫💁🏼♀️服务:👍🏻入座后需要自己去counter落单,等左5分钟左右已经有嘢食,上菜速度快👍🏻因为我哋觉得个炖牛肉唔够热,同店员反映完佢哋拎返入厨房,再上菜个时系连个碟都好热。📝总评:5/10价钱中规中矩,份量都大碟,但系食物质素麻麻哋,如果要去Cafe有更多好选择。⏱限时:冇限时
📍BRICK LANE Deli
新城市广场一期地下有好多选择,今次试下呢间中价位Cafe
🍽食物:
午市套餐连沙律同饮品:
⛩环境:
👉🏻环境光猛,但系枱同枱之间有啲迫
💁🏼♀️服务:
📝总评:5/10