2022-12-25 297 浏览
🎄你今日奶盖咗未?🤣🤣🤣🤶🏻圣诞节🙊饮番杯正奶盖好紧要🤣寻日奶爸专登车我入元朗饮奶盖🤣🤣🤣🤣🤣🤣-夏茶 (元朗炮仗坊)-🔹芝士白玉鲜奶茶 $42终于!终于试到好多奶仔奶女介绍嘅夏茶🙊🙊😆😆超级期待♥️呢杯丸子奶茶嘅卖相真系超级吸引🤤(不过其实佢比我嘅时候丸子🍡系入喺个透明袋仔分开袋😂我即刻谂都唔谂就拆开佢放返喺杯奶茶上面影咗相先讲🤣🤣🤣)净系望住杯奶茶已经心情靓靓🙊🙊个奶盖比我想像嘅差少少🤏🏻😛我以为系神级咁好味😂😂😂我觉得佢嘅奶盖芝士味唔算浓,有微弱嘅芝士粉味🤔然后奶味都比较重🤔我觉得比较似好高质嘅cream多啲🤔有少少似啲经典面包舖啲瑞士卷入面啲cream 🙊不过都系属于好味嘅质素🤤然后下面嘅奶茶,我觉得超级维他嘅樽装奶茶嘅味道😆😆😆而我个人系超级钟意饮维他𠮶只奶茶🙊所以我觉得佢嘅奶茶好好味😂上面嘅丸子🍡都好柔软,好烟韧😋😋成杯奶盖加奶茶再加埋黄豆粉嘅味道好match 👍🏻值得推介🙊系我嘅翻饮系列⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#圣诞节快乐#圣诞节目饮奶盖就实冇死#有奶盖就开心返#奶盖关注组#奶盖#关注组#奶妈奶爸#比奶爸宠坏系列#夏茶#芝士白玉鲜
🎄你今日奶盖咗未?🤣🤣🤣

-夏茶 (元朗炮仗坊)-