2023-09-06 18 浏览
呢间汉堡扒都回头食过好多次,有得食又有得挽,味道又好,性价比极高。🌸两人套餐(Ver.2)|$355👉🏻墨西哥辣椒和牛汉堡扒👉🏻芝士蛋蒜和牛汉堡扒👉🏻和牛乒乒乓拌饭两款各有风味既汉堡扒,中意食辣既最啱食墨西哥辣椒果款,表面舖满辣椒碎,又香又惹味。我唔食得辣就中意芝士蛋蒜款多啲,炸到香脆既蒜片加埋拉芝既芝士、和牛汉堡煎到出晒油香好邪恶~和牛乒乒乓拌饭超大碗,系两人份量黎,配韩式辣酱根据个人口味加入饭内捞匀。饭入面集合左和牛碎、煎蛋、生菜同辣酱,充满韩式风味之余口感都好丰富,配埋汉堡扒食好满足👍🏻西柚特饮/百香果特饮|+$18套餐本身包两罐罐装饮品,+$18就可以升级特饮🤩劲大杯,清新解腻一流。📍 福冈汉堡扒 (鸿威大厦) (旺角)旺角花园街3-5号鸿威大厦地下7号舖—————————————————————#香港美食 #美食 #美食推介 #foodie #hkfoodie #食好西 #hkfood #hongkong #推介 #韩国料理 #旺角美食 #旺角

🌸两人套餐(Ver.2)|$355
👉🏻墨西哥辣椒和牛汉堡扒
👉🏻芝士蛋蒜和牛汉堡扒
👉🏻和牛乒乒乓拌饭

西柚特饮/百香果特饮|+$18

📍 福冈汉堡扒 (鸿威大厦) (旺角)
旺角花园街3-5号鸿威大厦地下7号舖
—————————————————————