2023-08-15 325 浏览
虫二另加一服务费味道评分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)一汁三菜便当每一个便当都配有杞子酱油饭、温泉蛋、高汤、配菜、焙茶(热),全部都好好味餐厅好贴心有个牌仔教我地点样食用呢个餐👍🏻过来人经验之谈:高汤落适量就好🙃☀️(C)烤芝士汉堡扒配海苔肉松 $150汉堡扒是由鸡牛猪肉制成,食落就偏似鸡既口感~比较淋&滑~有两大块!芝士系放喺汉堡扒的上面,本身仲以为会放入面流心添🤫😂☀️(D)清酒酱烧鳗鱼 $165一条完整的鳗鱼🤤打卡一流~清酒唔系好食得出,但个酱烧系做得唔错的👍🏻🌤 海盐酱黑啤包条 $68好特别,咸咸甜甜咁🙈feel到有落心思去整❤️‍🔥最后520埋单🤫so sweet💓❤️‍🔥虽然个价钱少贵,但成个set咁食会觉得好grand,唔系随便的一餐💨超赶住收枱,都食完d配菜就拿拿声收走,如果好多人等紧,我都理解,但明明有一半吉位,我就有d嬲…❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow @gulugirl102 ~话比我知你有睇,比啲动力我丫❤️‍🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~
虫二

清酒酱烧鳗鱼

☀️(D)清酒酱烧鳗鱼 $165
海盐酱黑啤包条

🌤 海盐酱黑啤包条 $68
好特别,咸咸甜甜咁🙈feel到有落心思去整

❤️‍🔥最后520埋单🤫so sweet💓

❤️‍🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~
烤芝士汉堡扒配海苔肉松
清酒酱烧鳗鱼