之前同男朋友夜晚去呢度撑枱脚,餐厅环境好靓都几阔落仲好适合打卡👍🏻,食物质素非常好,性价比极高,绝对唔系其他西餐厅为咗摆盘靓,食物整到细细旧,呢间真系可以食到你饱饱咁走,而且佢哋嘅味道每食一啖都有种莫名其妙嘅高级感😂(唔知点解会有咁嘅感觉,你哋食完就会明),店员都好好礼貌!会翻兜再食😋👍🏻𠮶日嘅黑松露忌廉餐汤真系好好饮,黑松露味完美融合系忌廉汤入面,而且蒜蓉包嘅蒜蓉牛油味好香浓,系黑松露fans真系值得一试👍🏻。其次主食都做得几出色🫨,个羊肉中东包苏味唔重,冇食开羊肉嘅都觉得好好食👍🏻,而且羊肉同其他配料同酱汁夹埋食落嘅味道真系好丰富好有层次,系平时好少可以食到嘅美味😂,所以都几特别😋呢个我特别推荐👍🏻之后个卡邦尼阔条面蛋汁好浓郁,个面好挂汁,而且超级足料❤️每食一啖都好满足🤣。重头戏就系个肉眼扒(五成熟)同鹅肝,首先鹅肝外脆内软做得好Creamy,本人麻麻哋鹅肝,但系男朋友食到两眼发光,相信钟意食嘅人一定好钟意食😂,而个牛扒真系煎得啱啱好,我一切出嚟肉质鲜嫩,入口即化,牛肉嘅肉汁成功锁住喺啲牛肉到,相信出边食啲再贵啲嘅餐厅都未必做到咁嘅质素。饮品方面都系出色嘅,玫瑰朱古力甜度适中玫瑰同

饮品方面都系出色嘅,玫瑰朱古力甜度适中玫瑰同朱古力味都平衡得好好,双方都唔会覆盖
咗对方嘅味,柚子柠檬花茶好Flash好清甜👍🏻。

整体全部都好好,环境食物价钱性价比真系高,间餐厅氛围好适合情侣庆祝纪念日或者朋友庆祝生日,值得推荐!