2024-12-22
呢排天气冻左好多🥶最想打边炉😋🍲呢间而家而家推出最多任食7小时无限量任饮任食火锅放题,仲有任食鸡煲,牛尾煲,猪手煲,同埋而家仲可以任食羊腩煲😍,仲有任食4款口味烤鱼呀!酱香烤鱼🐟我哋叫拣咗清江鱼,鱼肉好肥美、厚肉又冇骨,食得方便👍🏻酱香味好香,而且鱼肉够哂入味😋可以免费鸳鸯汤底👍🏻我哋拣咗川椒麻辣鸭血汤同埋胡椒猪肚鸡汤,两个汤底真系啱晒冻冰冰嘅天气令到个人暖笠笠😌肉类:牛板腱、本地鲜滑牛、西班牙黑梅肉、纽西兰羊卷肉,肉类好新鲜,尤其本地鲜滑牛嘅肉好有惊喜,因为好厚但系好嫩滑👍🏻海鲜:脆鲩鱼腩、海虾、海蚬、墨鱼滑、云吞,海鲜新鲜、鲜甜👍🏻不过我最钟意都系脆鲩鱼腩肉质厚爽脆又无骨😋而海虾好大只同埋肉质爽口😋自助区有好多新鲜蔬菜、丸、肠等任拎👍🏻除咗火锅料之外,仲有小食😆麻辣凤爪同川椒麻辣糖心皮蛋真系唔错😋最后梗系要食返甜品做结尾啦,呢度居然有澳洲牌子Bulla嘅雪条😍
肉类:牛板腱、本地鲜滑牛、西班牙黑梅肉
自助区有好多新鲜蔬菜、丸、肠等任拎👍🏻