餐厅: 牛角Buffet (雅蘭中心)
资讯:

2022-05-18 2336 浏览
帮衬左牛角好多年,除咗牛角,仲有牛涮锅佢嘅其他餐厅等等,因为佢嘅食物质素维持得唔错,而且有手机app去攞飞,感觉好方便,而且食物嘅口味亦都啱我同我嘅朋友。苦等开放晚市堂食,约好耐都冇见嘅朋友去食饭,大家都好有期待,亦都叫咗Level4嘅澳洲和牛,但系叫晒所有牛嘅唔同部位,都觉得同一直食开嘅质素比较,感觉大不如前,朋友试过观塘,尖沙咀等等,已经觉得旺角呢间系最好食,但系今次食嘅质素认真麻麻,牛肉比较”鞋”,有啲靭,牛肉嘅香味亦大不如前。心谂,究竟Level 1到Level3嘅牛肉会系点样呢,真系无从得知,我都叫咗level 3 SRF 嘅牛肉试咗一下,感觉都系大不如前,究竟系商业手法,想我哋食再高级啲?还是呢个批次嘅牛麻麻哋?还是。。。?今次嘅感觉有啲失望,希望佢会努力改善一下, 收到我哋顾客嘅反映。又或者各位你哋有唔同嘅睇法,不妨分享一下,求各位可以分享一下边一间牛角buffet系最好食而且送餐嘅同事,都好唔顾及食客嘅感受,我好明白张枱好细,但系佢将啲生嘅食物放喺我只食熟野既碟周围,我连放筷子嘅地方都冇,而偏偏系有其他地方可以放嘢食!!呢个先系重点!求其放喺张枱度,争在未喺我个头上面放

又或者各位你哋有唔同嘅睇法,不妨分享一下,求各位
可以分享一下边一间牛角buffet系最好食

而且送餐嘅同事,都好唔顾及食客嘅感受,我好明白张枱好细,但系佢将啲生嘅食物放喺我只食熟野既碟周围,我连放筷子嘅地方都冇,而偏偏系有其他地方可以放嘢食!!呢个先系重点!求其放喺张枱度,争在未喺我个头上面放落去。

而且,一叫咪,叫你个号码,就即刻开始计时,刚刚坐低嘅时间,同佢张单嘅时间,相差5分钟,5分钟唔多,但系感觉就好差

明白疫情为食肆带嚟嘅影响,但我觉得消费成日都要受到尊重,今次食嘅性价比系非常之低。

期望佢有改善,我会继续支持!
2022-05-18