2024-03-07
今次系第3次返黎食啦. 好难得居然可以坐窗边. 可能因为星期一冇乜人既关系啦. 老公book 佐7点. 基本上都唔洗等. 直入. 难得掉低小朋友, 饮返杯先啦.因为已经知道自己想要咩. 所以都可以好快order. 我地2个人叫佐1份Porterhouse, 一份龙虾汤, 一份bacon & onion macaroni & Cheese , 一份Broccolini. 原本谂住再加多一份truffle fries, 但系侍应好好咁提我地佢地既sides系大份既. 所以我就最后就冇叫到truffle fries. (咩都想食)过佐一阵.我最期待既Onion Bread到啦. 真系好好食. 洋葱味好香. 我同爸爸讲.下次要同埋阿囡黎食先得啦. 包食到一半. 龙虾汤就到啦. 点餐既时候因为佢见我地只系点一个汤.有问过我地要唔要将个汤分2份. 呢个好细心. 但系因为只系老公中意饮.所以我地冇分到.饮完个汤. 再等多一阵其他野食都一次过到. 侍应有提我地只碟热要小心 (真细心). 因为我同爸爸都可以食得好生.所以Poterhouse我地叫佐Rare. 出到黎岩岩好.好淋呀!!!!!!!!!另外
难得掉低小朋友, 饮返杯先啦. 因为已经知道自己想要咩. 所以都可以好快order. 我地2个人叫佐1份Porterhouse, 一份龙虾汤, 一份bacon & onion macaroni & Cheese , 一份Broccolini. 原本谂住再加多一份truffle fries, 但系 侍应好好咁提我地佢地既sides系大份既. 所以我就最后就冇叫到truffle fries. (咩都想食)
等待时间都唔长.我地book7点. 8点半已经食完. 基本上3次都我觉得好满意. 系一间可以ENCORE既一间餐厅.