2019-01-15 67 浏览
呢间catee 的歺厅,位于荃湾众安街行到最尾的位置、即荃新天地对住。佢入面嘅环境摆设都系以猫咪为主题,我系食饭时间去食、都真系几多人下!亦都撞到朋友仔添!😝呢度主要食西餐、除咗个Hoegaardern 啤酒煮蚬,啲花甲好新鲜好好食!味道岩岩好、 唔会太咸或者太多酒精,真心赞👍🏻!叫咗个烤大虾龙虾汁意粉,有两只大虾🍤,意粉硬度我觉得再软身d就好啦!因为我钟意食林啲嘅面,(不过我当然知道意大利餐的米、饭正常系硬生嘅)当日精选晚餐套餐有个烤美国安格斯牛板胛,店员话系牛嘅背脊位置,try try 先,btw 因为我唔可以食得太生,所以叫咗起码六七成熟、口感梗系硬D啦!不过都唔错,我几钟意食佢啲蕃茄仔同埋薯蓉的配菜、成碟俾我清左。总结:可以encore的餐厅🍴👍🏻#catee #cateehk @cateehk
佢入面嘅环境摆设都系以猫咪为主题,
我系食饭时间去食、都真系几多人下!亦都撞到朋友仔添!😝
Hoegaardern 啤酒煮蚬
味道岩岩好、 唔会太咸或者太多酒精,真心赞👍🏻!
叫咗个烤大虾龙虾汁意粉,
烤大虾龙虾汁意粉
当日精选晚餐套餐有个烤美国安格斯牛板胛,
烤美国安格斯牛板胛
总结:可以encore的餐厅🍴👍🏻