2017-07-10
今日睇杂志见到前无线电视记者「方健仪」介绍宝宝鸡煲, 就上open rice 度睇下食评先, 见评语话唔错, 咁就用open rice book 咗枱, 见里面有优惠卷,系买$70当$100用,咁就买咗一张, 但去到问张优惠卷点用,佢地就好似唔系好识用😰, 我估open rice 应该要同商户沟通下😇, 教下商户点用会好d讲完呢样, 就讲正题啦, 等宝宝员工佢地硏究紧张优惠卷期间, 我地就点咗3样餐前小食, 鸡脚, 好入味😋,皮蛋姜真系超正, d姜唔辣😋超爽👍🏻👍🏻👍🏻鱼角又好弹牙👍🏻跟住我地就叫咗鸡煲, 宝宝店介绍我地食蛏子,真系好好味😋👍🏻👍🏻👍🏻蛏子我地即时再encore , 因为好好味,再叫咗手切牛肉👍🏻👍🏻👍🏻牛展,鱼,菜, 蟹,虾😍👍🏻👍🏻👍🏻牛脚筋👍🏻, 美味既一餐, 埋单大约$1300,4个人食, 价钱当然比唔起自家食咁抵, 但胜在够新鲜, 又唔使自己做 😂会再来,今次会用埋上次买咗个$70优惠卷来食,因为上次未用,但下次来食就会等到9:00,因为优惠卷系9:00先开始用得呀🤣😂😄值得一提系员工态度超好⭐️⭐️⭐️
值得一提系员工态度超好⭐️⭐️⭐️