偶然上网见到有呢个新嘅下午茶,就决定同好友去试一试,果然一分钱一分货,个tea麻麻地呢。😅我见明报OL网写可以选择系Terrace食住睇日落,不过用e-mail book位时个staff话唔得,最后入坐时系完全无景睇的。😅饮品方面,有两款milk shake可以拣,或者其他茶咖啡都有。好友拣咗蜜瓜milk shake,唔错啵,好香蜜瓜味!👍🏻不过我怕甜,叫咗earl grey tea ,系用普通茶包冲。食物方面,咸点系合格嘅!炸大虾唔脆,不过仲系暖暖地,隔离有碟酱,一点落去发现系朱古力酱?!唔点好过点,哈哈!🤣牛肉串味道都唔错,肉质唔干。蟹肉卷、Parma ham pizza都系okay嘅!甜品就真系唔得,只要系mousse 状嘅甜品都太甜,得个甜字,个朱古力脆脆杯应该放咗一段时间,所以啲脆脆淋晒。😅果然一分钱一分货,呢度嘅服务同食物都麻麻地,不过下午茶好平,同好友当揾个位静静地倾计咁啦。