2024-10-19
湾仔Cucooland.味道:7/10🌟抵食:7/10🌟环境:7/10🌟.可可爱好者不能错过的小店🍫小编都bookmark咗呢间一段时间,今日去铜锣湾行街就决定试下😋最简单嘅cocoa milk base($58)可可味非常浓郁,因为冇添加糖,慢慢饮会觉得好香口🥰如果怕苦,都可以尝试hojicha chocolate($68)🥤呢杯因为衬埋培茶有两种香气,味道都唔会咁苦👍🏻另外餐厅仲送咗2张$10下次用🤔等天凉啲可以试埋热可可☕️.#香港 #食评 #foodie #食好西 #香港好去处 #拍拖好去处 #香港美食 #打卡 #外卖自取 #香港美食 #湾仔 #唂咕 #朱古力饮品 #纯可可 #黑朱古力 #purecocoa #CUCOOLAND
湾仔
Cucooland