餐厅: 湯加 (泓景匯)
资讯:

2023-08-17 184 浏览
本身系网上外卖平台落单,结果去到话收唔到单(后尾收到noti话系汤加冇接到单)变左当场买,讲左要猪润牛肉汤饭转淮山面(因为想加生菜唔饮野),问多次我系咩𩠌,我话猪 润 牛 肉 淮 山 面,又再问我系边两𩠌,我逐样讲,佢先问我系咪210,心谂我又唔系你我点会知,之后问我杯免费饮品要乜我都估到肯定唔系本身个2𩠌1菜,我都费事改佢as long as碗主食岩就算结果5分钟后同我讲ready,点知番到去先留意到杯柠茶唔见左,咁你未ready可唔可以唔好同我讲ready成碗野除左个猪润正常少少之外,个鲜牛肉完全冇牛肉味,个鱼汤咸到死,真心唔知自己俾52蚊食紧乜

外卖自取