同朋友黎食lunch,全场得一个姐姐,安排坐门口张枱。落单等完又等,落完一张去左接外卖单再帮人埋单先到我地。客人多人手少都明白!食完仲饮紧杯豆浆,个姐姐大叫同我地讲「食完就埋单出黎啦!出面等紧位!」讲真真系澳牛都未必咁差态度!出面得一张等紧!食又未食完,朋友碗面仲有半碗!早过我地入未走既大把!就因为我地坐门口就顺便赶我地走!差到连对面枱食紧饭既母女都话冇礼貌!到佢返黎我问佢咩态度,佢话我听错!我走去隔离面店老细,老细话佢仲死撑话冇讲过!由头到尾一句唔好意思都冇!讲真食物水平一般般唔难食,但要俾钱食野仲要未食完俾人赶走再好食都冇用!睇返评价原来都有人comment过态度差!如果想体验下就即管去啦!附近咁多餐厅做咩要贴钱买难受!

2021-02-11
午餐