2019-09-04 106 浏览
网上见到渝味晓宇做紧”午市火锅免费锅底”,优惠期至10月尾。朋友见咁抵,梗系约出黎食饭啦😂😂餐厅摆设格局宽敞,环境光猛、舒服。我地坐系窗口附近,仲睇到海景添😆我地早2个星期已经约好左食呢餐,啱啱病好左嘅我本身谂住可以食辣野,点知到我朋友早2日病左,所以同麻辣锅无缘😔我地拣左鸳鸯锅,分别系大骨滋补锅同山珍菌汤锅网上见到渝味晓宇做紧”午市火锅免费锅底”,优惠期至10月尾。朋友见咁抵,梗系约出黎食饭啦😂😂一落完order,店员马上送上一人一碗糖水,先润一润现炸豆皮﹕大大片、好香脆,而且仲系微暖嫁😚晓宇嫩牛肉﹕牛肉好嫩滑,就算滚耐左都唔惊过火变韧,而且好香牛肉味血旺﹕猪红好香,无腥味。份量多,抵食👍🏻鲜龙趸片﹕真系龙趸片,大大片、厚身嘅鱼肉仲连皮㗎😚煮完后白雪雪😍好滑仲好弹牙🤤晓宇手打三宝丸﹕半份系三宝丸每款一粒。可以比你试下钟意食边款再order,真系贴心,好抵赞🥰午餐肉﹕火锅必点😍猪肉味好香浓鲜虾云吞﹕肉馅嫩滑,鲜虾肉好弹牙菜肉云吞﹕呢款云吞好啱我胃口,加左木耳有爽口嘅口感,而且劲juice😋😋白萝卜﹕因为薄切,唔使滚好耐就食得。配大骨锅真系好清甜👍🏻👍🏻👍🏻藕片﹕藕片新鲜但口感较粉,我个

糖水

一落完order,店员马上送上一人一碗糖水,先润一润

现炸豆皮﹕大大片、好香脆,而且仲系微暖嫁😚

血旺﹕猪红好香,无腥味。份量多,抵食👍🏻
鲜龙趸片

午餐肉﹕火锅必点😍猪肉味好香浓

鲜虾云吞﹕肉馅嫩滑,鲜虾肉好弹牙

藕片﹕藕片新鲜但口感较粉,我个人都系比较钟意爽口的

甜玉米﹕玉米真系好鲜甜,食完大骨锅的玉米,忍唔住要再order😅

田园菜篮﹕蔬菜新鲜、翠绿。分别有:唐生菜、油麦菜、娃娃菜同皇帝菜

稻田毛肚
稻田毛肚﹕食四川火锅又点可以唔叫毛肚😏毛肚口感爽脆🤤如果今日食麻辣锅底的话肯定更正🤪
2019-08-31
午餐