2022-07-25 348 浏览
好耐无同我既闺蜜饭聚👭难得约到星期六当然要揾间舒服既餐厅倾下计💕朗屏站F出口一落有几间餐厅,最打卡一定系「Cafe 52」,以兔兔🐰做主题又有花墙做装饰,重点佢系一间宠物友善餐厅,可以带自己心爱既宠物一齐进餐😌🫰🏼🫰🏼餐厅定价超亲民,所以我地都叫左唔少小食🤣香煎鸡扒配忌廉芝士竹炭汉堡及薯条$75黑色既竹炭汉堡夹住一件厚过手掌既鸡扒😂加埋忌廉芝士,大啖咬落去好满足,系爆肉汁的🥹薯条系带有薯皮那种,停唔到口😅经典肉酱意粉(猪&鸡肉)$70😲闺密好开心,因为平时好少地方有不是牛肉既肉酱意粉(我不知道我是牛魔),佢话下次只要佢想食,佢一定会黎返这间🤣蛋沙律焗薯$45超爆满泻既蛋沙律配焗薯,会小食好一流👍香辣蜜糖鸡翼6只$55小食点可以无鸡翼😂微微既辣加蜜糖既甜,肉质够软其实可以来多一客😌黑松露薯条$50有无发现我地真系好钟意食薯条😂个黑松露酱绝对系精粹,蕃茄酱都要借借先🤭这间Cafe既咖啡都相当不错💕过左一个好开心既星期六

香煎鸡扒配忌廉芝士竹炭汉堡及薯条

经典肉酱意粉(猪&鸡肉)$70

蛋沙律焗薯$45
超爆满泻既蛋沙律配焗薯,会小食好一流👍

香辣蜜糖鸡翼6只$55

黑松露薯条$50
有无发现我地真系好钟意食薯条😂
个黑松露酱绝对系精粹,蕃茄酱都要借借先🤭

这间Cafe既咖啡都相当不错💕
过左一个好开心既星期六