每次工作时经过呢间店,都被呢一系列好靓既牛角酥波波吸引咗我眼球吖😍今次终于得闲可以买黎试吓啦🥰全香港首创既《咸甜点艺术品》法式可颂夹心球源自新月型传统可颂面包,结合由新月化成满月嘅漂亮可爱造型,法式甜品X港式口味,每一个都有三重层次口感,松脆可颂酥皮、夹心馅料、玛德莲蛋糕,而且有咸亦有甜,有好多款口味可以选择,真系下午茶必备既好物呀!!呢个波波球咁靓,重可以用黎做散水饼添架😉俾个好食贴士大家🤗食之前放入焗炉或者气炸锅加热约一分钟会另酥皮外脆内暖更加好食架❤️味道即时再提升,好食到飞起呀😋🌀咸蛋黄可颂球$36咸蛋黄系my favorite😆所以一定要买呢款牛油味香喷喷,松脆嘅酥皮内包住玛德莲蛋糕和劲多浓郁味道嘅咸蛋黄,真系好正🥰劲邪恶👿但我钟意呀呀呀!!🌀玛德莲菠萝可颂球$36呢款可颂酥皮入面有甜甜嘅菠萝果酱,重有菠萝粒粒果肉,配埋原味嘅玛德莲蛋糕一齐食,味道好清新吖😋顺带一提Arte by Padaria将会响10月1日搬迁至Harbour City架🤗
今次终于得闲可以买黎试吓啦🥰
全香港首创既《咸甜点艺术品》法式可颂夹心球
呢个波波球咁靓,重可以用黎做散水饼添架😉
味道即时再提升,好食到飞起呀😋
🌀咸蛋黄可颂球$36
咸蛋黄系my favorite😆所以一定要买呢款