2010-03-19 24 浏览
听朋友讲左尼间野好耐,星期3终于有时间去啦~~~~系地铁站行过去都唔系好耐,5分钟到啦~原来只系系st. paul过一条街间野都几靓家~~2面都系玻璃门~浅绿色作主色一行入去,D店员好热情甘欢迎我地,佢见我有D迷茫就叫我行前D简左乳酪先,虽然个时放工时间都好多人,不过好快就轮到我原来有5只味甘多,个长头发高高地既女仔介绍我食原味同士多啤梨,果然无介绍错,原味系我最爱!!!THEN佢叫我简TOPPINGS,连TOPPINGS都系任简家~~~劲多唔知点简好~~~有个肥肥地但好好人既男仔介绍我食MOCHI同GRANOLA!!!!!好好味呀,一个软棉棉一个脆卜卜!!埋单都系$28~~算合理啦,P.S.下次要试多D TOPPINGS先得!!我发现YOGO D店员都好后生同好NICE,特别系CASHIER个眼大大既女仔,佢仲同我倾左几句~话我知星期六日会有特别TOPPINGS^^
听朋友讲左尼间野好耐,星期3终于有时间去啦~~~~

间野都几靓家~~2面都系玻璃门~浅绿色作主色

2010-03-17