2024-02-26 198 浏览
早排带左糯米仔去启德行下新商场「Airside」 . 本身比呢间牛角包吸引住🥐入面仲有紫色花墙打卡位🙈点知见到门口挂住张Rainbow Bear 既海报🌈有七种颜色嘅啤啤熊🐻每只熊仲要有唔同嘅寓意💜爸爸话原来已经买左比我,补返元宵节💕爸爸话呢款2D立体熊蛋榚由于新鲜制作 ,所以需要3天前预订❣️$268一个真系好抵食😍仲要得启德Airside 分店先有❣️爸爸简左粉红色熊比我🩷代表浪漫温柔💓Matcha,Rose Tea Strawberry🍓糯米仔见到已经开心到傻左🤣蛋榚中间有绿茶既Mousse,食落口仲有淡淡既茶香味💚原本以为出面配埋Strawberry 会好甜,点知整体食落口都系好清淡,唔会甜到漏😍岩晒我呢d 钟意食甜品,但又唔想食到咁甜既人士🙈难得地我地成个蛋榚都食得晒😍糯米仔食完一啖又一啖🤣食唔停🙈

爸爸简左粉红色熊比我🩷
代表浪漫温柔💓
Matcha,Rose Tea Strawberry🍓

难得地我地成个蛋榚都食得晒😍糯米仔食完一啖又一啖🤣食唔停🙈

外卖自取