2023-07-14
夏天吾少得雪糕帮你降下温行街经过见到呢个甘可爱既雪糕 忍不住要入去买黎食!只要买呢个软雪糕,仲可以半价买其他产品但不包括饮品,优惠详情请向店员查询😉▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃❀ What-A-Melon Soft Serve🍉🍦🌟🌟($68)我拣咗堂食 咁就可以慢慢坐低享受吓🤪食西瓜雪糕 最惊就系食落好药水味😣呢个有惊喜🤣 用上新鲜果肉同果蓉制作 食落真系好天然嘅味道 甚至会觉得较淡味 唔似平时食开嘅咁甜👍感觉冇咁罪恶咁质地似雪芭 而且份量都好大 够两个人分享𠮶几粒西瓜籽其实系🍫🍫黎 模仿得维肖维妙食完中间嘅雪糕,仲可以食埋侧边嘅西瓜肉🍉吾好浪费 都好爽甜同juicy架💦💦❀沙嗲牛肉花生窝夫🥜 ($58)由于即叫即整 需要耐心等候,一阵先有得食🤪原来都几大粒 就咁食都会有饱肚感虽然系热辣辣 但略嫌过外皮唔够香脆 整体食落似蛋糕口感 比较饱滞🥹内里系碎牛肉 附上嘅沙嗲酱汁好香浓 为左佢可爱造型可以食一次 但应该无下次🤣⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰全部10分为满分✨ღ味道:7ღ环境:6 (冷气劲冻😵)ღ性价比:6ღ回头再食机会: 5
行街经过见到呢个甘可爱既雪糕
忍不住要入去买黎食!
只要买呢个软雪糕,仲可以半价买其他产品
但不包括饮品,优惠详情请向店员查询😉
▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃
我拣咗堂食 咁就可以慢慢坐低享受吓🤪
食西瓜雪糕 最惊就系食落好药水味😣
呢个有惊喜🤣 用上新鲜果肉同果蓉制作
质地似雪芭 而且份量都好大 够两个人分享
𠮶几粒西瓜籽其实系🍫🍫黎 模仿得维肖维妙
❀沙嗲牛肉花生窝夫🥜 ($58)
内里系碎牛肉 附上嘅沙嗲酱汁好香浓
为左佢可爱造型可以食一次 但应该无下次🤣
⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰
全部10分为满分✨
ღ味道:7
ღ环境:6 (冷气劲冻😵)
ღ性价比:6
ღ回头再食机会: 5