2023-12-25
今次餐厅联乘Care Bears😍咁可爱唔单止吸引小朋,大人都劲钟意❤️餐厅到处都布置有Care Bears,有好多公仔陪伴一齐食饭😂🍴食物1️⃣熊仔头蛳蚶拌饭 $188熊仔头造型🐻超级可爱✨有爽口大虾及加了泡菜味道微辣啱啱好,仲有份量很多的蛳蚶,粒粒都好惹味,伴饭绝配❣️2️⃣爱心传播饭卷 $98细心睇盘上有个白色粉末Care Bears熊仔头😍韩式饭卷内里七彩颜色材料丰富🌈色彩味道都很好😄3️⃣Care-a-Lot彩虹乐园蛋糕 $68: 彩虹色🌈做夹心,甜而不腻,少女心爆发😆加条酸沙彩虹软糖仔,好啱打卡!4️⃣Care Bears彩云窝夫🧇 $118窝夫上台香喷喷,中间夹住色彩缤纷嘅彩虹忌廉,令我想大口大口食咗佢😆再加块甜甜哋嘅柑橘🍊咸甜混搭好满足😌5️⃣济州柑橘乳酪 $68成个柑橘🍊放上杯饮品,造型吸睛,加入乳酪配搭清新易入口👍🏼6️⃣Starbuddies紫薯南瓜冰 $54颜色好梦幻感🌈紫薯南瓜味道清甜,底层有珍多条爽滑有咬口,加上蜜糖星星,多种味道合而为一👍🏼
🍴食物
1️⃣熊仔头蛳蚶拌饭 $188
熊仔头造型🐻超级可爱✨
2️⃣爱心传播饭卷 $98
4️⃣Care Bears彩云窝夫🧇 $118
5️⃣济州柑橘乳酪 $68
成个柑橘🍊放上杯饮品,造型吸睛,加入乳酪配搭清新易入口👍🏼
6️⃣Starbuddies紫薯南瓜冰 $54