2024-05-17
最近发现公司附近有间猫Cafe,加上同事系爱猫之人屋企又有三只猫,就陪佢去咗呢间Cafe Chill吓🐱嚟呢度就当然除咗食,当然主打有得同啲猫互动好开心🐱🐱🐱💕呢度有27只小猫🐈而呢间Cafe只系提供轻食,蛋糕同三文治🥪但咖啡、茶任饮超正💝自己拎完要野食就去Cashier埋单~🍽️ 柚子芝士蛋糕我同同事最爱就系呢个柚子芝士蛋糕,好Fresh好清新,食完心情愉快!🍽️ 蓝莓芝士蛋糕呢个蓝莓芝士蛋糕都不过不失,都系口口嘅Blueberry系面,而芝士蛋糕芝士好Rich!🍽️ 火腿蛋三文治食完田野我哋再食多个火腿蛋三文治share,味道都系一般发挥不过系满足嘅☺️🍽️ 朱古力曲奇呢个朱古力曲奇有啲似Homemade🍪都系想象中嘅味道,只系$10有三大块☺️🌟最后同事发现呢度嘅猫罐头比出边平少少,所以都买咗三罐猫罐头俾佢自己三只猫咪食🥰
🍽️ 柚子芝士蛋糕
🍽️ 蓝莓芝士蛋糕