2020-06-20
星期六4点几,2位,唔洗排队。用餐时限:2小时(无人等位,够钟都无赶我地走👍🏼)400次咖啡|$58前排好hit,不过我懒所以冇整过,今次第一次饮。落单之后好快就上桌,我估系用电动打泡,虽然比预期中少泡,不过都好浓,甜度适中。水牛城鸡翼|$58虽然餐牌标明系辣,但系食落阵辣味好温和,相信唔食得辣既都接受到,味道唔算正宗,但酱汁方面有层次,唔止系茄汁鸡翼咁简单,鸡肉嫩滑,都几好味。西班牙烧烤酱猪腩肉|$138上次食过觉得唔错所以今次翻兜,不过有比较,今次旧肉好嚡好嚡,肥膏嘅比例好少,食落好干,失望。呢味𩠌都系睇彩数,酱汁同配菜都做得唔错,旧猪腩肉靓既可以好好味。不过有猫猫陪食饭,又开心啲。是日蛋糕配雪糕|$48上次食完送咗印花卡,免费食到呢个。今日系苹果芝士蛋糕,蛋糕质地好似泥胶,上面苹果蓉略为酸,两件事沟埋唔系好夹,麻麻地。餐厅地方阔落,光猛,猫猫唔太惊人,仲会跳上张枱添,猫猫有专属休息室,钟意先行出黎,唔会逼佢地接客。😂客人重可以课金$18买罐罐喂猫。
用餐时限:2小时
(无人等位,够钟都无赶我地走👍🏼)
400次咖啡
400次咖啡|$58
水牛城鸡翼
水牛城鸡翼|$58
西班牙烧烤酱猪腩肉
西班牙烧烤酱猪腩肉|$138
不过有猫猫陪食饭,又开心啲。
是日蛋糕配雪糕
是日蛋糕配雪糕|$48
客人重可以课金$18买罐罐喂猫。