2015-10-09 3205 浏览
之前系网上既杂志见到离我家附近竟然有猫咪cafe,即刻call fd一起去试试(玩猫)。杂志上面写最好book位,所以我就打左去book,唔洗等位,个日落好大雨,我去到,见到一家四口同一对情侣,其他位子空空的,不知道平时唔book位得唔得呢?梅子猫舍地点都容易揾既,门口有d猫咪造型摆设。我叫左个套餐,要左杯推介既水蜜桃冰茶+蓝莓芝士蛋糕。冰茶一般,蛋糕一般以上,因为手制,所以比街买的浓一点。其实讲真,食物系其次,我最主要目的系d猫,因为平时冇咩机会接触,所以都好兴奋,而且个一家四口走个阵,比左少少猫零食我,等我可以用零食引COLA,同COLA玩。其实只有很少猫会行上黎空既客人桌子经过,COLA是其中一只,因为佢贪吃,其余的多数在地上走玩或是睡觉。因为今日落大雨,人客比较少,员工可能比较得闲,又或者可能平时都系咁,佢地拿出猫玩具去逗佢地,有位女员工好好人,佢教我点命令COLA比佢只肉手手我,我用零食引佢,终于摸到,但好快又冇左,因为d零食比佢食完,好挂住只肉手手呀!~~~~ >A<
不知道平时唔book位得唔得呢?

梅子猫舍地点都容易揾既,门口有d猫咪造型摆设。

我叫左个套餐,要左杯推介既水蜜桃冰茶+蓝莓芝士蛋糕。
冰茶一般,蛋糕一般以上,因为手制,所以比街买的浓一点。
蓝莓芝士蛋糕
所以都好兴奋,而且个一家四口走个阵,比左少少猫零食我,
等我可以用零食引COLA,同COLA玩。
因为佢贪吃,其余的多数在地上走玩或是睡觉。

我用零食引佢,终于摸到,但好快又冇左,因为d零食比佢食完,
好挂住只肉手手呀!~~~~ >A<
2015-06-21