2022-07-12 66 浏览
❤️@catiocatiocafe 长沙湾工厂大厦猫猫Cafe今日嚟到呢间猫猫Cafe,见到真系超级出名好多人呀!人多当然猫猫都好多啦。🙈大家可以见到呢度有好多可爱嘅猫猫㗎。🤩除此之外呢度仲提供好多有趣嘅逗猫玩具,有逗猫棒同埋雷射笔等等,不过就手快有手慢冇🤣介绍返呢度嘅收费先,呢度系$60 小时,大小同价。第一个钟头会包一杯嘢饮🧃。今日我哋食咗两个餐,大家可以见到两个餐嘅份量都好大㗎!❤️。招牌蕃茄牛肋骨意粉🍝$93呢个意粉属于越食越香嘅一种🥰初时食都觉得冇乜感觉,但系食耐啲就发觉佢嘅风味终于迫晒出嚟🥺,大家可以见到上面真系有粒粒蕃茄㗎🍅而且仲有牛肋肉,呢个组合真系超正!旁边仲有沙律做点缀,真系好有诚意㗎🤩。芝心洋葱汉堡🍔$128呢个汉堡包不得了!就嚟大过我只手掌✋🏻,细细声话俾你听佢入边嘅肉扒系流心芝士架🧀!会唔会太吸引人啊!佢个包亦都做得好脆卜卜,而且有少少奶香同牛油嘅香气。以上嘅配搭简直令我食过返寻味🤣。榛子latte呢杯榛子拿铁可谓好味过Starbucks🥰佢嘅味道非常纯正,而且榛子嘅味道非常之突出❤️再加上入口嘅口感好纯粹🥺我真系好钟意❤️。冻玫瑰皇家伯爵茶奶茶☕️呢一个就劲啦!佢系用
❤️

@catiocatiocafe

长沙湾工厂大厦猫猫Cafe

。招牌蕃茄牛肋骨意粉🍝$93

。芝心洋葱汉堡🍔$128

。榛子latte

。冻玫瑰皇家伯爵茶奶茶☕️

呢一个就劲啦!佢系用明知治牛奶制成,如果真系好钟意玫瑰味嘅朋友一定会好欣赏呢一个奶茶🥰

Catio (荔枝角)
荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心1015室

#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinstagram #foodblogger #foodbloggerhk #foodhk #foodinhk #eatinhk #hkig #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodinsta #hkcafe #cafehk #desserthk #香港美食 #香港好去处 #美食 #美食日记 #美食推荐 #美食达人 #韩式 #waffles #mojito #egg #foodadmirersoftheworld #咖啡 #cafe