2024-06-22
呢间系位于旺角市中心嘅甜品舖,位置非常显眼好易揾!👍🏻👍🏻店内几乎全部嘅甜品望落去都好好食,其实望住真系会有啲选择困难症😂😂,最后我就拣咗韩式芝士蛋糕士多啤梨窝夫🍓🍓!!当佢上枱嘅时候,我有啲俾佢嘅份量吓亲,估唔到系咁大个,而且佢系陪埋炼奶一齐食真系谂吓都觉得好邪恶🤤🤤🤤!!基本上食完呢个甜品一定会饱晒肚✨✨✨佢嘅窝夫煎得好香脆!食落去又有啲软绵绵嘅感觉,几得意!个蛋糕都好好食??其实点解唔系雪糕系蛋糕,餐牌写住系蛋糕,但系食落去明明系雪糕,呢个我都几疑惑?😂几样配搭埋一齐完全冇违和感!如果唔识点拣嘅话就食呢个啦😉😉!真系会俾到你一个好好嘅甜品体验,不过价钱方面就可能会有啲贵,但系如果你系谂住要好好食,又系士多啤梨控嘅话就唔好谂啦,拣佢就啱!🌟🌟🙆🏻♂️