2020-08-16
💛#支持良心餐厅💰All Day Happy Vegetarian $88💰烟三文鱼碎蛋牛油果窝夫 配沙律$78💰薄切烧牛肉意式三文治 $68💰黑松露忌廉鲜菌意粉$78All Day Happy Vegetarian啲菇炒得好香😋 蛋都算滑 窝夫偏甜 佢有只菠萝酱配埋架 其实我有啲好奇佢系咪问隔离let’s jam入货 定都系自己整😂个jam酸酸地又有啲菠萝丝咁都几得意烟三文鱼碎蛋牛油果窝夫系四个之中我觉得最好味嘅一款 但牛油果如果多啲 个味出啲会仲正 因为而家侧重左阵味系碎蛋沙律度薄切烧牛肉意式三文治普普通通 牛肉几淋 包都烘得几脆 不过个人麻麻mustard 之后佢仲搞到个包有少少浸淋左意粉个黑松露味都算出 意粉都唔会过淋 不过酱汁多左啲 食到最底都仲有好多汁😂总括黎讲系一个chill嘅好地方~ 食物质素都正常水准 去𠮶日仲有免费🍎📰派不过虽然叫系叫柴太郎咖啡店 但系并唔系有柴犬坐镇 只系墙上面印有柴犬公仔 同埋系dog-friendly嘅一间cafe~
💰All Day Happy Vegetarian $88
💰烟三文鱼碎蛋牛油果窝夫 配沙律$78