2019-05-03 164 浏览
平时同boyfriend喺元朗食完饭都会去呢间茶饮店买杯饮品🥤🥤🥤,两个人👫share!呢间店嘅饮品大多数嘅size都系大杯装,得少数热饮有返Medium size!咁大杯装我通常一个人都饮唔晒嘅,因为要30分钟内饮完先可以享受到饮品嘅最佳状态,可以同人share就啱啱好!好似仲share咗一半脂肪俾人添呀!罪疚感都少啲!哈哈!😆😂😆😂今日就试咗呢杯芝士菠萝雪沙,$38一杯,其实都唔算平架,坊间好多都系 $2x 至 $30头,呢间set得呢个价都咁多人排队帮衬,就知有佢值得帮衬嘅原因啦!就系新鲜同埋好饮喇!海盐芝士奶盖都几厚身,菠萝食得出唔系罐头菠萝,因为真系有啲酸!不过加埋芝士奶盖又啱啱好,唔错嘅配搭!

芝士菠萝雪沙
芝士菠萝雪沙