2021-09-14 194 浏览
.📍留白📍 #馒头去荃湾 #馒头与cafe培养感情系列 #馒头食面包小编人生第一个Bagel其实就系喺Blankcafe度食,值得再访。------------------------------慢煮牛Bagel ($65)呢度嘅Bagel好高质,包体密度同韧性十足非常好咬,小编用刀叉猛力切开之后依然可以回弹😂👍🏻,淡淡嘅面粉香味伴随面层嘅罂栗籽,口感丰富唔难咬开,感觉食开或者冇食开🥯都适合;慢煮牛呢个搭配比较少见,牛肉够薄薄哋大面积,入囗未至于干嚡但就真冇咩肉汁,胜在冇筋😉,而且佢哋加咗cream cheese酱同cheddar cheese增加咸味同湿润,cream cheese幼滑浓郁😍,爱了爱了。------------------------------包体:4.6/5内在馅料:3.9/5整体评分:8.5/10小编回头率:8/10
慢煮牛Bagel ($65)
包体:4.6/5
内在馅料:3.9/5